Staat jouw boerderijwinkel al op lekkerder.nl? Dan is de kans groot dat een fan jouw winkel heeft aangemeld. Wil je als eigenaar beheerder worden van die pagina, dan laten we je graag zien hoe je de vermelding van jouw winkel kan 'claimen'.

Stap 1: Ga naar www.lekkerder.nl

Afbeelding 1 Homepagina www.lekkerder.nl

Stap 2: Zoek jouw boerderijwinkel op. Vul de naam van jouw boerderijwinkel in. Wij nemen Boerderijwinkel Veldhorst uit Middelburg als voorbeeld. Dus vullen wij (linksboven) in: Veldhorst. Maak een keuze uit de lijst eronder.

Afbeelding 2 Vul de naam van jouw boerderijwinkel in

Je krijgt nu jouw boerderijwinkel te zien. Met de informatie die een fan over jouw boerderijwinkel heeft ingevuld.

Afbeelding 3 Voorbeeld informatie over een boerderijwinkel

Stap 3: Klik op de button Claim.

Stap 4: Log in of maak een account.

Nadat je op Claim hebt geklikt, zie je een inlog pagina. Log in of maak een gratis account.

Afbeelding 4 Inlogpagina

Nadat je een account hebt aangemaakt of bent ingelogd, zie je onderstaand scherm.

Afbeelding 5 Kies voor gratis vermelding

Stap 5: Klik op de groene button met de tekst ‘Kies gratis vermelding’ (afbeelding 5)

Afbeelding 6 Invulformulier

Stap 6: Vul de pagina van afbeelding 6 in. Alle velden met een * zijn verplicht.

Stap 7: Klik op de button Bestelling plaatsen.

Afbeelding 7 Laatste scherm met je gratis bestelling

Klaar. We gaan jouw claim beoordelen. Zodra deze is goedgekeurd ben je beheerder van je boerderijwinkel op ons platform. Je krijgt daarvan bericht.