Zijn er kosten aan mijn lidmaatschap verbonden?

Gemaakt door Sem Dekker, Gewijzigd op Fri, 13 Oct 2023 om 09:55 AM op Sem Dekker

Ja, de kosten worden op jaarbasis berekend. We werken met drie verschillende categorieën, ook wel brackets genoemd. De lidmaatschapskosten worden berekend op basis van verschillende factoren, waaronder het aantal bezoekers dat op jouw pagina op onze site komt, de kliks naar jouw site of social media kanalen, het gebruik van de belknop, mailknop en de route-knop. Deze gegevens worden verzameld om het lidmaatschapstarief voor het komende kalenderjaar vast te stellen. De drie categorieën zijn:

• tot 500 paginaweergaven en kliks: € 12,- per jaar
  • tot 1500 paginaweergaven en kliks: € 60,- per jaar
  • vanaf 1500 paginaweergaven en kliks: € 120,- jaar

Alle bedragen zijn exclusief BTW.