Waar moet ik als aanbieder aan voldoen voor een vermelding op Lekkerder?

Gemaakt door Jorik S, Gewijzigd op Mon, 11 Jul 2022 om 03:33 PM op Jorik S

Formeel staat het zo verwoord in onze Algemene Voorwaarden:

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon in de uitoefening van beroep of bedrijf, die een bedrijf heeft in de agrarische sector, de visserij, veeteelt, jacht en overige ambachtelijke beroepen waarbij Aanbieder direct en rechtstreeks de door hem aangeboden en/of geproduceerde c.q. bewerkte Producten en of Evenementen in de breedste zin van het woord via het Platform aanbiedt aan de Gebruikers van het Platform.